19 Mei 2015

Teman di ofis ;)



Owez ada stok di ofis 2benda ni..tkt kes kebuluq ehe ;p

12 Mei 2015

Hari pertama kerja, mood kasut baru ♥



Kdg bila strt keja lepas bercuti panjang, mesti nak benda baru dipakai, perangai siti yang ni x berubah dari dulu ehe ^^

X kasut baru, baju keja kena baru ♥

Tqvm mr lov hadiahnya, manis je hadiahnya ♥

09 Mei 2015

Alhamdulillah bertambah usia tahun ni ;)



Setiap kali bday mcm ni lah our haiqal yg lebih ehe setiap org bday ia bday jugak ;D

Alahai anak ni :p susah dah nak ambik pic, berpuluh2 kali baru dpt pic yg nice sedikit ^^

In shaa Allah di usia awl 30an ni ehe, fikiran bertambah, amal jugak dipertingkatkan dan in shaa Allah melangkah lebih yakin ♥♡♥

Misi visi kehidupan hampir terlaksana dgn 'bebas hutang' mudahan tercapai sebelum hujung tahun ni *cant wait weeeeiiiyyy ;)*

Doakan siti ye ♥♡♥

01 Mei 2015

Mei dah datang ♥♡♡



Alhamdulillah sudah di bulan mei ♥♡♥

Ni cerita kita kat pulau manukan sabah...cantik bah pulaunya...

Dua berdua je dtg sini now bertiga dengan our haiQal..besar dh dia ehe ;) kerenah dah mcm2 uhu...sabo jelah ehe

Wonderful feeling as mummy, tu yg seronok lebih ♥♡♥

Mood cuti x berapa suka cerita panjang ehe ^^

Slt mlm ^___^

24 April 2015

The best hotel di kinabalu, Ming Garden hotel



Tip top the best, sgt2 recommended ♥♡♥

Nnti review lebih lanjut ehe ^^ nak sambung buat minuman panas

#cuticutipunmatasukabangunawal ;p
#liveupdate ♥

21 April 2015

Cerita tadi petang ~ indahnya pemandangan ♥



Bila jiwa kacau di ofis, ada baiknya cuci mata dengan melihat keindahan alam yang menghijau ♥

Siti belanja satu gambar, view dari my ofis..siti cuma tgk awam nano je di atas ehe ^^ tenang hati n tutup mata sejenak..

Akhirnya terdengar nama siti dipanggil haha sikit lagi tertidor mihaha ;p lena sudah lol

#ceritatadipetangdiofis ♥

17 April 2015

Mr haiQal selesma ~ on off lately :(


Saja nak share, best ubat klinik ni,sekajap je sudah sembuh ;) happy mummy ♥

Kasihan our haiQal ni on off saja selesmanya, batuk tu bermusim, kdg sehari batuk2 n esoknya xde

Mayb keadaan cuaca x menentu, kdg panas terik blh 2x menjemur baju ehe :p

Mudahan our haiQal sihat je, coz next wk nak cuti2 sabah, teringin sgt nak merasa penangan GST ni ehe :p seram tkt siti dibuatnya

So percutian ni kena jugak beringat2 budgetnya ♥♡♥