10 Julai 2016

Salam Aidilfitri dari bumi Brunei ♥



Alhamdulillah haiqal' 5th raya..dah besar anak mama babah ni ♥ moga membesar dgn sihat menjadi anak mdgr kata amin Ya Allah ♥

13 Mac 2016

Ambuyat time ♥



Lama dah x mkn ambuyat ni..biasanya makan beramai di rumah my mertua so kali ni siti suggested nak makan ;)

Yeayy sampai hajat ;) now dah kekenyangan

Our weekend penuh dgn makan2 ♥

05 Mac 2016

Haiqal' 1st naik plane ♥ excited



Mcm2 d fikirkan bila 1st bawa haiqal naik plane..alhamdulillah..haiqal too excited siap nak duduk dekat tingkap ;) babahnya pulak cuak bila plane nak naik haha ;p

Our 1st cuti2 bersama haiqal tahun 2016...saigon..rasanya x cukup 4hri3mlm kat sana...more shoping our agenda kat sana ;) murah2 n byk pilihan

Sempatlah angkut utk business sikit2..try nak bargain byk2, tkt pulak baggage berat maklumlah our 3orang was 60kg which 1x 20kg ;) nasib baik x lebih muatan haha

Seronok jugak nak story our cuti2 kali ni...next page ehe ^_^

04 Februari 2016

Alhamdulillah 1 bulan sudah sekolah



So far so good haiqal sekolah ;) mcm2 perubahan baik semenjak haiqal sekolah ni ehe

Haiqal suka buat his homework n suka warna2 buku2 yang siap siti belikan ;)

Mudahan haiqal membesar menjadi anak pintar amin

01 Januari 2016

Selamat Tahun Baru 2016



Alhamdulillah berlalu penuh kenangan 2015 dan kini dtg tahun 2016 yang rasanya penuh mencabar dan dugaan in shaa Allah moga dipermudahkan segalanya untuk kita semua ;)

Tahun ni in shaaAllah our haiqal nak masuk sekolah di umur 4 tahun ^_^ moga menbesar dengan sihat dan menjadi anak soleh Amin ♥

#AnakSekolahIbuBapakPulakYangRisau haha :p

25 Disember 2015

Alhamdulillah projek mencari untuk rumah baru ♥



Alhamdulillah sejam dpt rumah baru ni, projek mencari furniture baru sudah bermula jugak ♥

Utk projek ni siti mulakan dengan furniture yg penting saja bcoz yang lain2 sudah siti beli sewaktu masuk barek polis last tim ;)



Rambang mata awww

13 Disember 2015

WeekendGetaway ~ Hotel Garden Sentral Kb



Hadiah anniv kasi supriz my lov sempena our 10th anniv

Alhamdulilah rezeki bertambah di kala siti off baking 1wk ni, brgx niat ikhlas siti tu nak spend more tim wit family coz selama ni asyik buat kek saja

Rezeki dtg pelbagai bentuk ♥