04 Februari 2016

Alhamdulillah 1 bulan sudah sekolah



So far so good haiqal sekolah ;) mcm2 perubahan baik semenjak haiqal sekolah ni ehe

Haiqal suka buat his homework n suka warna2 buku2 yang siap siti belikan ;)

Mudahan haiqal membesar menjadi anak pintar amin

01 Januari 2016

Selamat Tahun Baru 2016



Alhamdulillah berlalu penuh kenangan 2015 dan kini dtg tahun 2016 yang rasanya penuh mencabar dan dugaan in shaa Allah moga dipermudahkan segalanya untuk kita semua ;)

Tahun ni in shaaAllah our haiqal nak masuk sekolah di umur 4 tahun ^_^ moga menbesar dengan sihat dan menjadi anak soleh Amin ♥

#AnakSekolahIbuBapakPulakYangRisau haha :p

25 Disember 2015

Alhamdulillah projek mencari untuk rumah baru ♥



Alhamdulillah sejam dpt rumah baru ni, projek mencari furniture baru sudah bermula jugak ♥

Utk projek ni siti mulakan dengan furniture yg penting saja bcoz yang lain2 sudah siti beli sewaktu masuk barek polis last tim ;)



Rambang mata awww

13 Disember 2015

WeekendGetaway ~ Hotel Garden Sentral Kb



Hadiah anniv kasi supriz my lov sempena our 10th anniv

Alhamdulilah rezeki bertambah di kala siti off baking 1wk ni, brgx niat ikhlas siti tu nak spend more tim wit family coz selama ni asyik buat kek saja

Rezeki dtg pelbagai bentuk ♥

11 Disember 2015

Alhamdulillah ♥ we are 10th now



Anniversary tahun ni 9.12.2015 dah 10thn ♥

Syukur alhamdulillah susah sng bersama selama 10 thn ni ♥

X sngka dah 10thn bersama * senyum sambil urut dada haha;p* sampai mr lov pun owez said tani andg ditakdirkan bersama chewah ehe

Bulan Dis is our lov month

26 Oktober 2015

Cucur udang segar ♥



Balik keja saja trus singgah bali tepung instant tepung cucur

Sedap tambahan lagi dengan udang segar

12 Oktober 2015

Aktiviti our weekend ♥







Penuh dengan akvitivi makan2 ehe ;)