24 April 2015

The best hotel di kinabalu, Ming Garden hotel



Tip top the best, sgt2 recommended ♥♡♥

Nnti review lebih lanjut ehe ^^ nak sambung buat minuman panas

#cuticutipunmatasukabangunawal ;p
#liveupdate ♥

21 April 2015

Cerita tadi petang ~ indahnya pemandangan ♥



Bila jiwa kacau di ofis, ada baiknya cuci mata dengan melihat keindahan alam yang menghijau ♥

Siti belanja satu gambar, view dari my ofis..siti cuma tgk awam nano je di atas ehe ^^ tenang hati n tutup mata sejenak..

Akhirnya terdengar nama siti dipanggil haha sikit lagi tertidor mihaha ;p lena sudah lol

#ceritatadipetangdiofis ♥

17 April 2015

Mr haiQal selesma ~ on off lately :(


Saja nak share, best ubat klinik ni,sekajap je sudah sembuh ;) happy mummy ♥

Kasihan our haiQal ni on off saja selesmanya, batuk tu bermusim, kdg sehari batuk2 n esoknya xde

Mayb keadaan cuaca x menentu, kdg panas terik blh 2x menjemur baju ehe :p

Mudahan our haiQal sihat je, coz next wk nak cuti2 sabah, teringin sgt nak merasa penangan GST ni ehe :p seram tkt siti dibuatnya

So percutian ni kena jugak beringat2 budgetnya ♥♡♥

16 April 2015

TT ~ perfect tooth mr haiqal ♥



Kecik asyik dgn bersumbat now alhamdulillah dah x beroksigen ehe :p

So cantik dah gigi ^___^

10 April 2015

Our HaiQal sudah 3 tahun 5 bulan



Alhamdulillah he membesar dgn besar n cukup cerdik

Owez dgn soalan n bebelan ehe ;p

Cukup manja dgn babahnya..sgt2 ok ;o asyik nak berkepit saja haha

02 April 2015

Hobi terbaru ~ mengilai topper'cake



Cute je kan bila ada topper cake mcm ni...nampak comei ehe ^^

Hobi terbaru

Semenjak siti terjebak dgn pinterest ♥

Mcm2 ada..mcm2 idea blh timbul ♥

23 Mac 2015

Harini buat cheesy brownies setelah sekian kalinya



Agak lama jugak siti x bake kek cheesy brownies...like setahun sekali saja

Kebetulan ada cstmr rindu nak mkn so sempatlah bakekan semlm for her ♥♡♥

Kesihatan x berapa mengizinkan sgt so juz buat 1x saja ^^

Cuaca panas masani so mcm2 penyakit timbul so jaga kesihatan ye korang ^_^