29 Oktober 2014

WW - terkenang stori hadiah haiqal tahun lepas =.='















Cerita hadiah tahun lepas mr haiqal ♥♥♥

Tqvm family, mertua n family mertua n ofiamate siti ♥♥♥

N angpow2 yg haiqal dapat ♥♥♥

Counting days dah ♥♥♥ 5/11

25 Oktober 2014

Salam Maal Hijrah 1436 dan cerita donut coklat ♡



Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas di tahun baru in shaa Allah tahun baru ni membawa satu azam baru untuk menjadi manusia yang lebih baik dari kelmarin

Menjadi isteri mithali dan ibu terbaik kepada our haiqal ♡

Ya Allah...terlalu byk rahmat dab rezeki kau limpahkan kepada keluarga kami, terima kasih atas segalanya Ya Allah...sungguh kami mensyukuri segalanya..Allahuakhbar...Maha suci Allah Tuhan yang Maha Pengasih Maha Penyayang..

Will cerita donut coklat ni di tahun baru ni ♡ alahai melayan tekak our haiqal yang nak sgt mkn donut...sekali lagi derhaka ubah suai resipi donut...sedap tu pasti ♡

Juz kurang bahan tepung then diganti dengan koko...walllahhh...jadi coklat gitu ;)

Semangat nak berblog tu ada...syg weh....nak tinggalkan...byk kenangan dalan blog cuma masa cukup jeleskan siti ni..baru ada free time nak beblog, ada lagi masalah lain dtg uhu...tu yg jadi tak berkesudahan ehe

Will salam syg dari siti ♡
Jaga diri ye ;)

22 Oktober 2014

N3 donut ^^



Melayan tekak our haiqal yg nak mkn donut mlm2 ja

So tukat selera, donut koko

Juz guna resipi biasa buat donut, juz kurangkan gm tepung then diganti dgn sedikit koko

Walllah...hasilny sedap ♡♡♡

Memandai je kan ubah suai resipi kn mak c haiqal ni ;p

Slt mLm ♡

11 Oktober 2014

Rezeki dari cstmr - syukur alhamdulillah ♡



Mgode kek dari siti, then cstmr siti, auntie nori dari mentiri kasi ole2 mangga ni utk siti pulak..

Alolo..sweet...

Fresh dri halamannya ♡♡♡

Terima kasih auntie, mudahan sentiasa dimurahkan rezeki ♡

10 Oktober 2014

Rezeki jumaat alhamdulillah ♥♥♥



Alhamdulillah berkat jumaat, berbagi rezeki pgini di ofis ♥♥♥ syukur kasih sayang sesama ofismate sentiasa mengalir di ofis siti ♥♥♥ tu yg jadi semangat bekerja ;))

Happy tummy happy worker ;))

Masing2 angkut makanan n siti angkut minuman, ngam ta tu..saling berkaitan, d mana ada makanan di situ ada minuman ;)

Salam jumaat yg ceria harini ♥♥♥

Semoga kita semua beroleh keberkatan dan kebahagiaan serta kesihatan yang baik amin...

07 Oktober 2014

MM brownies wit oreo sauce ♥♥♥



Alhamdulillah menu yg diubah suai, kena lagi dengan sosnya ♥♥♥

Tq Ya Allah atas ideanya ♥♥♥

Tqvm yg ode ♥♥♥

05 Oktober 2014

Mee mamak sedap ^^



Alhamdulillah belurih jua mkn mee mamak antara yg tersedap di brunei ni ♥♥♥ over eh haha ;p

Harini dalam tahun islam, my haiqal dah 3 thn, alhamdulillah Ya Allah hadirnya dalam hidup kami ♥♥♥

Mlm ni our 1st ditinggalkan mr haiqal, so blabih nak tido di rmh nene katoknya di usia 2 thn 10 bln ni...so memilih kan

G jauh hati saja haha ;p

Janggal rsanya berdua ni uhu...rindu kerenahnya...liat tv je kami dua tgh2 mlm ni...haha memang janggal ;p

Alahai...soe ye merapu2 tgh2 mlm
...

X sabo nak tunggu esok pagi...

Happppy Aidiladha semua
Maaf zahir batin ♥♥♥