11 Oktober 2014

Rezeki dari cstmr - syukur alhamdulillah ♡



Mgode kek dari siti, then cstmr siti, auntie nori dari mentiri kasi ole2 mangga ni utk siti pulak..

Alolo..sweet...

Fresh dri halamannya ♡♡♡

Terima kasih auntie, mudahan sentiasa dimurahkan rezeki ♡

10 Oktober 2014

Rezeki jumaat alhamdulillah ♥♥♥



Alhamdulillah berkat jumaat, berbagi rezeki pgini di ofis ♥♥♥ syukur kasih sayang sesama ofismate sentiasa mengalir di ofis siti ♥♥♥ tu yg jadi semangat bekerja ;))

Happy tummy happy worker ;))

Masing2 angkut makanan n siti angkut minuman, ngam ta tu..saling berkaitan, d mana ada makanan di situ ada minuman ;)

Salam jumaat yg ceria harini ♥♥♥

Semoga kita semua beroleh keberkatan dan kebahagiaan serta kesihatan yang baik amin...

07 Oktober 2014

MM brownies wit oreo sauce ♥♥♥



Alhamdulillah menu yg diubah suai, kena lagi dengan sosnya ♥♥♥

Tq Ya Allah atas ideanya ♥♥♥

Tqvm yg ode ♥♥♥

05 Oktober 2014

Mee mamak sedap ^^



Alhamdulillah belurih jua mkn mee mamak antara yg tersedap di brunei ni ♥♥♥ over eh haha ;p

Harini dalam tahun islam, my haiqal dah 3 thn, alhamdulillah Ya Allah hadirnya dalam hidup kami ♥♥♥

Mlm ni our 1st ditinggalkan mr haiqal, so blabih nak tido di rmh nene katoknya di usia 2 thn 10 bln ni...so memilih kan

G jauh hati saja haha ;p

Janggal rsanya berdua ni uhu...rindu kerenahnya...liat tv je kami dua tgh2 mlm ni...haha memang janggal ;p

Alahai...soe ye merapu2 tgh2 mlm
...

X sabo nak tunggu esok pagi...

Happppy Aidiladha semua
Maaf zahir batin ♥♥♥

03 Oktober 2014

Alhamdulillah rezeki jumaat ♡♡♡



Berselera bila mak mertua suruh bekalkan bekfas di ofis pgini...alhamdulillah ♡♡♡

Hmmm kureng berselera bila berblogging alahai kenapalah ye...

Adakah zaman blog dah xde lagi uhu...zaman mau xpress saja like guna fb or instg

Nanti fikirkan ehe

Happy wonderful friday every1 ♥♥♥

21 September 2014

Nikmat quality times bersama family ♥♥♥



Weekend gini siti lebih suka lepak di rumah untum bersama my lil family

So ptg ni berhidang lagi dgn my pelangi di mlm weiiiiii

Alhamdulillah ♥♥♥ nikmat yg dihargai dihujung minggu

20 September 2014

Projek buat kek tgh mlm ♥♥♥



Alhamdulillah kebetulan buat kek hantaran pukul 9 tadi so truslah buat kek apam pelangi ni utk bekfas esok ♡♡♡

Hmmm bru siap kukus, sejukkan sekejap then dah tak sabar nak potong..

Hasilnya so gebusssss n so yummmmyyy

Mr haiqal pun suka mkn ♡♡♡

Mlm2 minggu gini memang suka lewat tido, byk aktiviti dibuat haha... tgk tv tg best ^^