24 Februari 2015

Membuat mr crab pulak lagi ^^



Alhamdulillah di area tmpat tgal baru siti ni ada org bertanam daun kari..snglah mengari lepas ani..baru tau lepas nak dekat 2 thn tgal sini haha ;p

So snglah siti buat mr crab yg crispy, sekadar utk melunaskan janji siti kat org ^^

Since raya lepas siti terjanji wit seseorang, so since hari tu rasa asyik terikat saja dgn ia nak buat crispy crab ni..alahai...xmo dah buat janji lepas ni ehe..x aman rasanya selagi blum buat kan..

Alhamdulillah msih diberikan umur panjang n badan sihat ♥♡♥

Smpai hajat buat..

So terhasillah seperti ni ♥♡♥

21 Februari 2015

Dah lama tak menjenguk pasar gdg



Mr haiQal with his ucu ♥♡♥

Gara2 taisliur nak makan kebab daging, pasar gadong ni jugak dituju ^^

14 Februari 2015

Keindahan pagi di tekpat kerja



Mulakan hari dengan bismillah hirrahman nirrahim ♥

Telur kampung ♡♥♡



Tgk tu, ada beza dari segi kuning telur dari kuning telur biasa

Ori n besar kuningnya ^^

Happy weekend ♥

13 Februari 2015

Asyik bli menan saja..macam gudang menan dah ^^



My arjuna ni asyik minta blikan menan saja...x sah x bli bila singgah kdai

Dgn siti, haiQal xdapat nak runding, bila siti said x blh bli, haiqal ikut je...walau mulut muncung haha :p

Nak kata x kasihan, memang kasihan ehe, cuma siti bljr nak kadi haiQal faham, x semua apa dimau akan dapat..still learning ^^

Tapi tapi tapi...bila dgn babahnya..Ya Allah..dgn 'kdai' pun haiqal blh dpt haha

Mak x kasi, babah pulak kasi

Waduh..

apa nak jadi dah lepad ni ehe

08 Februari 2015

Cerita kelmarin ~ enjoyed our night ♥



Rutin setiap bulan siti suka belanja makan my sibling yg 3 org tu ehe...so tempat ni antara fav mr haiqal..suka lepak tgk fish katanya

#gelagatanak3tahun
#hazirulhaiqalpermatahati

Berkelana melihat suasana kampung ayer...satu agenda MUST bila kawan2 dari luar negeri dtg ke brunei ♥

Naik perahu keliling kampung ayer ♥

06 Februari 2015

Alhamdulillah rezeki haiqal



Klmrin dpt sambal pusu dari my ofismate, Muna

Alhamdulillah, haiqal sgt suka mkn any yg melibatkan pusu aka ikan bilis ehe

So mlm ni juz goreng nasi goreng bersambal pusu...gituwww

Keja senang ehe xtau nak masak apa lagi...goreng je nasi, masukkan bahan yg ada dlm esbok