04 Julai 2015

Memborong susu sustagen ♥



Setiap bulan, kami laki bini memang set budget 5kotak susu sustagen untuk haiqal

Haiqal lov susunya ♥ suka bnr menyusu ♥

Memang set $125 utk susu saja, gara2 gst di negeri sebrg, so terpaksa di brunei naik harga..kena impact jugak

Nasib baiklah lakibini bekerja so ringan sikit beban hby

GST di tempat org kita pun ikut terasa, mudahan kita semua sentiasa dilimpahi rezeki lbh amin ♥

Alhamdulillah fasa ke3 dah puasa ni ♥

28 Jun 2015

Alhamdulillah aktiviti buat tempahan ♥



Tempahan demi tempahan dibuat demi kepuasan regular cstmr ♥

24 Jun 2015

Menu iftar ke-7 makan gado-gado



Alhamdulillah dah seminggu kta berpuasa ♥

Gado-gado ni my mertua buat tdi, semua berkumpul ipar duai ehe..seronok sekali sekala berkumpul ♥

22 Jun 2015

Putu mayang ♥ fav tim posa saja ♥



Makanan yang suka dicari semasa bulan posa ;)

Antara kuih yang femes di brunei ♥

Selamat berbuka ;)

18 Jun 2015

Selamat berpuasa 1436 ♥



Alhamdulillah bersua lagi dgn ramadhan 1436 ♥

Mudahan kita semua akan sentiasa sihat walafiat sepanjang posa ni amin ♥

*yuk mkn baga dulu nya haiQal ;p

13 Jun 2015

Alhamdulillah ♥



Syukur haiqal dah suka bergunting dulu bukan main lagi takutnya dgn tukang gunting ♥

Xde lagi teriak2 dlm kedai haha
Xde lagi tangisan dlm kedai ;)

Tenang dah hati
Haiqal siap offer diri lagi nak gunting rambut ;)