20 November 2014

TT - 1st naik kuda ♡



#budak3tahunnaikkuda
#his1stnaikkuda
#pengalamanmanis
#bondantaramamadanhaiqal
#rbafsaddleclub

17 November 2014

Nikmat hidup harus disyukuri ♡

Alhamdulillah..baru harini terasa leher2 sakit nak batuk...wah...rasanya penutup penyakit tahun ni in shaa Allah

Alhamdulillah...sakit2 ni baru nak mengenal erti ubat ehe

Baru mengenal nikmat selera makan..bila batuk gini selera agak kureng...alahai

Will apapun bersyukur nafsu mkn masih ada ^^ dapatlah makan nasi sedap ni

Nasi daging kianggeh...

12 November 2014

WW - Alhamdulillah...dah sampai niat ^^



Terima kasih Ya Allah atas hadirnya HaiQAl dalam hidup kami ♥♥♥

04 November 2014

Menikmati selasa dgn nasi lemak daging ♡

.

Harini siti minta izin ofis nak jaga haiqal setghari ni...maklum mak mertua ada appointment ripas so turn siti kluar harini haha kana ada turn kluar wit mr lov ♡

So mr lov sempat blikan nasi lemak utk bkfas pgini..utk c haiqal jua ehe haiqal suka mkn nasi lemak tau...berselera lagi ♡

Terkenang tiba2 nasi lemak catering nene...sedap sambalnya yummmehhh ♡

02 November 2014

Untung bli susu sustagen *owez dgn free gift



Asal bli sekotak mesti ada free gift, mama yg lebih xcited...berbaloi2 bli..

Tambahan g mr haiqal suka minum susu, so sekotak ni utk stok seminggu saja...blh lah

So kami as parent set budget utk susu haiqal 5 kotak ;)

Wajib set budget khas utk anak so tak ganggu belanja yg lain ♡

Tips utk menguruskan perbelanjaan yg baik n teratur...gittuuuu

Dah mcm2 menan siti dapat opsss bukan siti ehe mr haiqal yg dapat ehe ♡

Bagus kan sustagen ♥♥♥ after umur 1 thn dah bertukar ke sustagen until until nak umur 3 tahun ni

Biarlah minum susu ni saja dulu..selagi haiqal masih suka menyusu...untuk pembesaran baik katanya ♥

29 Oktober 2014

WW - terkenang stori hadiah haiqal tahun lepas =.='















Cerita hadiah tahun lepas mr haiqal ♥♥♥

Tqvm family, mertua n family mertua n ofiamate siti ♥♥♥

N angpow2 yg haiqal dapat ♥♥♥

Counting days dah ♥♥♥ 5/11

25 Oktober 2014

Salam Maal Hijrah 1436 dan cerita donut coklat ♡



Alhamdulillah masih diberi peluang bernafas di tahun baru in shaa Allah tahun baru ni membawa satu azam baru untuk menjadi manusia yang lebih baik dari kelmarin

Menjadi isteri mithali dan ibu terbaik kepada our haiqal ♡

Ya Allah...terlalu byk rahmat dab rezeki kau limpahkan kepada keluarga kami, terima kasih atas segalanya Ya Allah...sungguh kami mensyukuri segalanya..Allahuakhbar...Maha suci Allah Tuhan yang Maha Pengasih Maha Penyayang..

Will cerita donut coklat ni di tahun baru ni ♡ alahai melayan tekak our haiqal yang nak sgt mkn donut...sekali lagi derhaka ubah suai resipi donut...sedap tu pasti ♡

Juz kurang bahan tepung then diganti dengan koko...walllahhh...jadi coklat gitu ;)

Semangat nak berblog tu ada...syg weh....nak tinggalkan...byk kenangan dalan blog cuma masa cukup jeleskan siti ni..baru ada free time nak beblog, ada lagi masalah lain dtg uhu...tu yg jadi tak berkesudahan ehe

Will salam syg dari siti ♡
Jaga diri ye ;)