30 Julai 2015

HaiQal nak masuk 4 tahun dah ;) why grow so fast



Alhamdulillah haiQal membesar dgn sihat selama ni..syukur Ya Allah

So grow so fast dah

Nak masuk 4 thn bulan 11 nnti

Terima kasih Ya Allah atas anugerah yang kau pinjamkan buat kami di dunia ni ♥

23 Julai 2015

21 Julai 2015

Slt hari raya aidilfitri semua ♥



Alhamdulillah raya tahun ni msih bertiga ;)

Syukur diberikan kesihatan n umur panjang untuk menyambut lagi tahun ni ♥

Tema tahun ni warna oren coklat n pink ungu ♥

Alhamdulillah tahun ke4 haiQal beraya ♥

Slt hari raya n maaf zahir batin teman2 ♥

17 Julai 2015

Goodies raya untuk ofismate ♥ berbagi kasih kita ye



Setiap tahun siti nda miz buat goodies raya utk org ofis, saja2 utk kasi2 utk mkn2 ♥ tahun ni ini je yg siti sempat buat ~ cornflakes coklat ♥

Penuh jadual membaking siti utk cstmr tahun ni ~ alhamdulillah ;) rezeki raya sentiasa ada

Slt hari raya 1436 2015 korang2..maaf zahir batik ♥

15 Julai 2015

Tips kumpul duit raya $1



Siti started kumpul duit angpow $1 utk budak2 back 2 bulan lepas ♥

Saja kumpul ringgit2 nnti x pyh ke bank nak tukat duit $1 ;)

Alhamdulillah over $50 dikumpul

#moderaya dah mai ♥

08 Julai 2015

Rezeki bulan puasa



Alhamdulillah dpt angpow besar dari big boss

♥ tak disangka sungguh

04 Julai 2015

Memborong susu sustagen ♥



Setiap bulan, kami laki bini memang set budget 5kotak susu sustagen untuk haiqal

Haiqal lov susunya ♥ suka bnr menyusu ♥

Memang set $125 utk susu saja, gara2 gst di negeri sebrg, so terpaksa di brunei naik harga..kena impact jugak

Nasib baiklah lakibini bekerja so ringan sikit beban hby

GST di tempat org kita pun ikut terasa, mudahan kita semua sentiasa dilimpahi rezeki lbh amin ♥