23 Mac 2015

Harini buat cheesy brownies setelah sekian kalinya



Agak lama jugak siti x bake kek cheesy brownies...like setahun sekali saja

Kebetulan ada cstmr rindu nak mkn so sempatlah bakekan semlm for her ♥♡♥

Kesihatan x berapa mengizinkan sgt so juz buat 1x saja ^^

Cuaca panas masani so mcm2 penyakit timbul so jaga kesihatan ye korang ^_^

19 Mac 2015

Homemade soto ayam



Alhamdulillah mlm ni dinner soto, kiriman my mertua, lov her.so.much ♥♡♥

Syukur punya keluarga mertua yg cukup baik dengan siti ♥

12 Mac 2015

Musim bubuk di brunei ♥♡♥



Alhamdulillah rezeki ptg ni ambil my haiqal di rumah my mertua..sesiap goreng cucur bubuk utk santapan ptg ♥

Biasa turn my hby ambil ptg ni, ni kebetulan siti nak angkut chaiqal shopping menan baru so siti je yg ambik

Sedap ♥

07 Mac 2015

Makanan wajib try bila ke sarawak



Laksa sarawak semestinya ♥♡♥

Lov try laksa ni dmana-mana siti singgah d miri sarawak ♥♡♥

02 Mac 2015

Subhanallah..unik awan harini ♥



Cuaca cantik harini menjanjikan hari yg cukup panas

24 Februari 2015

Membuat mr crab pulak lagi ^^



Alhamdulillah di area tmpat tgal baru siti ni ada org bertanam daun kari..snglah mengari lepas ani..baru tau lepas nak dekat 2 thn tgal sini haha ;p

So snglah siti buat mr crab yg crispy, sekadar utk melunaskan janji siti kat org ^^

Since raya lepas siti terjanji wit seseorang, so since hari tu rasa asyik terikat saja dgn ia nak buat crispy crab ni..alahai...xmo dah buat janji lepas ni ehe..x aman rasanya selagi blum buat kan..

Alhamdulillah msih diberikan umur panjang n badan sihat ♥♡♥

Smpai hajat buat..

So terhasillah seperti ni ♥♡♥