15 Februari 2012

Apa minyak MORHABSHI?

Assalamualaikum semua

bertukar produk ke siti?
owh...siti bukan nak promosi ni, juz nak sharing with my readers

kebaikan yang siti perolehi dari minyak MORHABSHI ni...
actually yang jual, orang kat ofis siti

last time, siti ada mengadu kat durang, sewaktu my Haiqal sebulan mcm tu, asyik nangis je mlm2
so, 1 of our staff kat sini, offer minyak ni
on the spot jua siti beli, kelurusan nasib siti cukup baik, ada stok disimpannya
~ owez lucky siti ni ^_^~

Alhamdulillah so far, bila siti put sedikit minyak ni kat pusat haiqal waktu mlm
dah tido nyenyak lah beh...
bersyukur Ya Allah ditemukan dengan minyak ni
rasanya patut ada minyak ni bila tani beranak damit ni ehe

33 herba + 7 jenis minyak kat dalam MORHABSHI

Khasiat dan kegunaan minyak ni

PENYAKIT MISTERI, SAWAN TANGIS ( UNTUK BUDAK), PUSAT BAYI, BATUK,
LELAH, SIHIR, SAKIT BARAH DAN MUNTAH, KAYAP, BENGKAK, LUKA, KUDIS, KENA API, DIGIGIT BINATANG BISA, SAKIT DADA, SIMPUL BIAWAK,
SAKIT GIGI, GATAL-GATAL dsb

Untuk Cirit birit, kena santau dan berak darah
- campuran 3-5 titik ke dalam 1/4 cawan air suam dan diminum

Rasanya perlu kan, tani ada terdapat minyak ni di rumah ryte ^_^

Siti juz nak share je manfaat yang siti dapat dari minyak ni k

baru-baru ni, tangan siti ada terasa kebas-kebas n panat-panat,
siti juz put minyak 3 kaki je n ianya masih berlarutan 2-3 hari,
nda taulah nda semana-mana jua, dalam asyik mengadu sakit tangan
arah mr lov, siti terpandang minyak ni di atas round our katil
Ya Allah, Y siti nda cuba minyak ni ~ terdetik dalam hati~
coz lain banar rasa sakitnya, nda baik2, kejap menyucuk2 rasanya
adoi...
hurm....malas fikir yang macam2 kan

so Alhamdulillah jua, dah baik masani...

juz info jua, ada our cleaner ada penyakit bengkak di tangan n gatal-gatal pun baik
hasil menyapu minyak ni after weeks makan ubat klinik
Ajaib kan ^_^

BTW f korang nak beli minyak ni

30ml $8 ( harga tetap nni ye, siti x ambil untung ni ^_^, juz nak tolong je)

can text siti saja ya,
sama-sama tolong f korang ada terasa sakit-sakit tertentu

our staff ni x mo no telnya disiarkan ehe
will..siti cukup berterima kasih dengan dia ni
^__^

Jangan kurang usaha bila dah melarat-larat sakit ni
^__^

kot-kot selulu kan


Pengasas minyak ni

Beliau adalah Ustaz Dr. (H) Haji Abdul Hamid Haji Ahmad, Pensyarah di Maahad Tarbiah Islamiyah Derang, Kedah. Selain ulama dan pendakwah, beliau amat cenderung dalam praktik perubatan alternatif meliputi kaedah perubatan Islam (doa & ayat Al-Quran), perubatan Melayu tradisional, perubatan berasaskan herba, dan kaedah perubatan homeopathy. Malah salah satu tugas beliau di maahad tersebut ialah bagi menyediakan perkhidmatan kesihatan di situ.

Almarhum telah menghasilkan dua buah kitab perubatan Alternatif Homeopathy mengandungi ramuan-ramuan berasaskan homeopathy berdasarkan praktis beliau sebagai Doktor Homeopathy dan pengalaman bersama DR. Azizan (pengasas Era Edar) dan salah satu daripadanya ialah kitab "Al-Tabib Walhikmah". Sebuah lagi kitab (bertulisan Jawi) tidak ada dalam simpanan kami, justeru kami tidak akan mengulasnya.

Kitab "Al-Tabib Walhikmah" mengandungi petua-petua, ramuan-ramuan perubatan, doa-doa, serta ayat-ayat Al-Quran sebagai kaedah alternatif menyelesaikan masalah kehidupan. Kami tidak ada sebarang masalah untuk berkongsi kitab tersebut dengan anda.

2 ulasan:

  1. macam mana nk beli minyk nie?

    BalasPadam
  2. if u orang brunei, do text siti ^___^ 7140236

    BalasPadam