11 November 2009

MALTESERS...orderan lagi....TQ all


My Half yang sentiasa jadi rebutan, sori lah ye x buat ready made, asal order bru siti buat :)


My full Maltz ordered by cgu kat sek my sis in law :) TQ

href="http://3.bp.blogspot.com/_FozVGRWG38A/SvqqKnYUW8I/AAAAAAAABAI/MozgAgv-D6o/s1600-h/091106_063317.jpg">

My Half Maltzzzz :)


my blueberry ordered by cgu nadia for her student

alhamdulillah usai solat isyak, sambil2 siti makan koko krunch (jgn jealous ye) ada lah kesempatan nk update blog(hmmm siap msg siti lagi, btnya sihat ke siti) hish...bru sehari pun siti x update, dah ada yg cari...TQ lah ingau2kan siti ehe..siti sihat, cuma x de masa nk update coz tuntutan keja siti byk huhu...asyik tulis report je seharian...otak pun dah jadi x logging sgt :)alhamdulillah lepas2 selesaikan memasakkan hby siti, hmmm rasanya lega duduk depan pc sambil mengunyah2 koko krunch ehe hby g tgk org main bola, so siti relz je kat rumah huhu :)

TQ Cgu kat sek my sis in law for 1F Maltz n 1H Maltz
TQ Cgu Nadia di KB for 2Blueberry Cheese Cake ( TQ ye sanggup turun ke bandar)
TQ Cgu Zurinah di Mulaut for 2F Maltz for her student jua
TQ Cgu Intan di Sek Ren Dato Godam for Maltz, TQVM 4 da respon :)
TQ Cgu Firdaus di Lambak Kiri for 2F Maltz for jamuan kat seknya :)TQVM
TQ Cgu Hjh Nafisah di Tanah Jambu for 2F Maltz (suka dgr komen student kita ah)

perasaan nda, semua cgu ah my customer minggu ani huhu...TQ semua...moga menjadi guru berhemah n cemerlang ( adeh sempat g buat ucapan ehe)slt hari guru :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan