27 November 2009

Release stress with my pics :)


ni my screen server my other pc kat ofis huhu..jiwang sikit ehe :)


pebaik ta siti nada rumah, nda jua kan siti berumah mcm ani huhu..mcmana 2 aa..mana pintu keluarnya ehe :)

href="http://4.bp.blogspot.com/_FozVGRWG38A/Sw8_fo6UdCI/AAAAAAAABSk/azQ2y1yv-ck/s1600/image014%5B1%5D.jpg">
gambar yang begitu menyentuh hati siti, yang sentiasa membuat siti rasa rawan hati,syhdu n pandangan tempat suci yang begitu indah sekali dalam dunia ani..
pics n Words will never compare to witnessing it for yrselves, susah nk describe begitu besar ciptaanNYA..kalau korang berezeki lebih, baikta kesana n liat sendiri :)


ehe pic yang paling siti ketawa, huhu...really...ketawa pun sorang2 jadinya :)


My Screen server kat my pc di ofis ehe


ehe dalam perut ular pun ada map bah :)


horror movies untuk bis chicken huhu


rasanya ni tempat dah best kan huhu..wah tenangnya jiwa melihatnya..begitu besar keajaiban kuasaNYA


f jadi jutaan, ehe siti mau bali jet sendiri mcm ani...terlebih angan2 dah ni...nda mungkin tercapai kot ehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan